Una seixantena de dones commemoren el dia de la dona treballadora a les Cotxeres de Sants

El Grup de dones DONAT va celebrar, dissabte passat a la sala d’actes de les Cotxeres de Sants, una jornada reivindicativa del feminisme i per denunciar el masclisme. Durant tot el dia es van organitzar tallers, activitats teatrals, dansa, concerts i conferències.

Una seixantena de dones commemoren el dia de la dona treballadora a les Cotxeres de Sants

Per commemorar el dia de la dona treballadora a Sants, el Grup de dones DONAT va celebrar, dissabte passat a la sala d’actes de les Cotxeres de Sants, una jornada reivindicativa del feminisme i per denunciar el masclisme. Eulàlia Camps, organitzadora de l’acte destacava “l’amor i la gran amistat amb totes les persones, unes 60 dones, que han vingut”. La sala d’actes va estar decorada amb treballs manuals que les organitzadores havien estat elaborant al llarg de les últimes setmanes. Durant tot el dia es van organitzar tallers, activitats teatrals, dansa, concerts i conferències en el marc de la dona: “Hem parlat de sexologia, de minimalisme, de com fer-nos la vida més fàcil, amb la intenció que totes ens sentíssim fortes com a dones i crec que ho hem aconseguit” deia Camps.

Un dels últims tallers de la jornada va consistir a moure el cos per expressar-se. La professora d’aquesta activitat, la Cristina, expressava que havia notat que el grup de dones participants tenia moltes ganes de treballar la pràctica d’expressió. Fins i tot, segons la Cristina, “en algun moment semblava que el grup de dones guiés l’activitat molt més que jo”. Entre les dones participants, la Maria valorava positivament la jornada viscuda, segons ella, en un ambient molt femení i agradable: “Hem compartit moltes coses des de diferents punts de vista, hi ha hagut molta generositat en compartir i posar en comú els coneixements”. La Júlia afegia que s’ha pogut alliberar mentre feia les activitats realitzades i li han servit per relacionar-se amb els altres, “per això ho tornaria a repetir”.

actediadeladonacotxeresdesantsmarcde2016-05

actediadeladonacotxeresdesantsmarcde2016-01

actediadeladonacotxeresdesantsmarcde2016-02

actediadeladonacotxeresdesantsmarcde2016-04

Compartir: