Un total de 24 fotografies de 24 fotògrafs mostren “els nostres carrers” a Sants

"Els nostres carrers" és el nom que rep la nova exposició col·lectiva organitzada per l'Associació Fotogràfica de Sants (AFOSANTS), inaugurada dijous al vespre a La Hormigonera, un espai obert a creadors, situat al carrer Olzinelles. [[Vegeu fotos]]

Un total de 24 fotografies de 24 fotògrafs mostren “els nostres carrers” a Sants

“Els nostres carrers” és el nom que rep la nova exposició col·lectiva organitzada per l’Associació Fotogràfica de Sants (AFOSANTS), inaugurada dijous al vespre a La Hormigonera, un espai obert a creadors, situat al carrer Olzinelles. La mostra compta amb un recull de 24 fotografies en blanc i negre de 24 fotògrafs, socis de l’associació, que vol servir per aprofundir en l’art fotogràfic en un ambient de col·laboració i amistat: “Volem que tot el barri gaudeixi d’aquesta exposició, a través d’espais com aquests, on podem ensenyar les nostres fotografies”, deia Ferran Mora, vicepresident d’AFOSANTS.

Les fotografies que s’exposen “són de carrer, on hi ha un factor humà, amb alguna persona, on s’explica una història en una imatge”, comentava Francesc Reina, president d’AFOSANTS, qui aprofitava per reclamar “la falta de la fotografia al nostre barri: la fotografia està morta, no és considerada com un art”. La Mati és una de les fotògrafes participants que destacava que la seva fotografia mostra “les cares de la gent de l’Índia impactades en veure estrangers”. La Pilar ha decidit exposar una fotografia feta més a prop, a la rambla de Barcelona, “on una senyora va travessar per davant de la càmera quan feia la foto de la processó de la Guàrdia Urbana muntada”, deia.

Aquesta mostra s’emmarca en el cicle d’exposicions que vol incentivar La Hormigonera “per focalitzar el treball d’artistes i fotògrafs que són del barri, ja que així se’ls dóna una eina perquè puguin fer difusió i tinguin una altra via de projecció del seu treball”, explicava Felipe Coudeu, responsable de l’espai. A banda d’exposicions, La Hormigonera també és una eina de treball per projectar documentals vinculats amb les obres, xerrades, col·loquis, etc.

exposicioafosantselsnostrescarrerslahormigonerasetembrede2016-01

exposicioafosantselsnostrescarrerslahormigonerasetembrede2016-02

exposicioafosantselsnostrescarrerslahormigonerasetembrede2016-03

exposicioafosantselsnostrescarrerslahormigonerasetembrede2016-04

exposicioafosantselsnostrescarrerslahormigonerasetembrede2016-05

exposicioafosantselsnostrescarrerslahormigonerasetembrede2016-06

exposicioafosantselsnostrescarrerslahormigonerasetembrede2016-07

exposicioafosantselsnostrescarrerslahormigonerasetembrede2016-08

exposicioafosantselsnostrescarrerslahormigonerasetembrede2016-09

exposicioafosantselsnostrescarrerslahormigonerasetembrede2016-10

exposicioafosantselsnostrescarrerslahormigonerasetembrede2016-11

exposicioafosantselsnostrescarrerslahormigonerasetembrede2016-12

exposicioafosantselsnostrescarrerslahormigonerasetembrede2016-13

exposicioafosantselsnostrescarrerslahormigonerasetembrede2016-14

Compartir: