Sants-Montjuïc presenta el seu full de ruta per atraure el turisme

Per elaborar aquest pla s’ha comptat amb la participació d’una vintena d’entitats dels barris del districte i alguns d’aquests nous atractius que es volen potenciar són per exemple construccions modernistes, com l’Estació de Magòria o el nou Mercat de Sants, i de l’arquitectura industrial com Can Batlló.

Sants-Montjuïc presenta el seu full de ruta per atraure el turisme

Conscients que a Barcelona els atractius turístics fins ara s’han concentrat en determinades zones, els districtes de la ciutat han presentat ara els seus fulls de ruta per posar en valor els seus propis atractius tant pels visitants de fora com pels mateixos ciutadans. El nou pla de turisme també s’ha posat en marxa al Districte de Sants-Montjuïc on Jordi Martí, el seu regidor, explica que ha estat un èxit no només als nostres barris sinó a tota la ciutat. “Aquest pla respon a la necessitat de descentralitzar el turisme als barris”, afirma Martí. Segons diu el regidor es busca atraure un turisme que sigui “de qualitat, ja que aquest ha permès millorar molts sectors”.

Per elaborar aquest pla s’ha comptat amb la participació d’una vintena d’entitats dels barris del districte, entre les que hi ha associacions de veïns i de comerciants que han aportat el seu punt de vista sobre com projectar el Districte de Sants-Montjuïc cap a l’exterior.

En el document s’ha posat en valor el patrimoni del districte per tal que sigui més valorat del que ha estat  fins ara. Alguns d’aquests nous atractius que es volen potenciar són per exemple construccions modernistes, com l’Estació de Magòria o el nou Mercat de Sants, i de l’arquitectura industrial com Can Batlló.

El nou pla de turisme de Sants-Montjuïc està previst que s’aprovi el primer trimestre d’aquest any i un cop avalat pel Districte i l’Ajuntament, es portaran a terme accions concretes com estratègies d’informació i difusió, millores en la senyalització o campanyes concretes de dinamització en àmbits determinats.

Compartir: