Sants 3 Ràdio estrena nou programa de poesia “versus / versos”

Sants 3 Ràdio estrena nou programa de poesia “versus / versos”

Versus/versos és un espai per parlar de la poesia que fem aquí al barri i al districte on vius. A la ciutat que habites. Al país que estimes o al que has hagut de deixar per venir aquí, sense oblidar fer esment, a la poesia que es produeix arreu del món.

Connectem amb la gent que entén el sentit i la riquesa de la paraula poètica i la fa seva. Per tant, ens adrecem a totes i a tots, sense importar ni edat ni condició de gènere. Gent que visqui el batec o la música amagada davant d’un mot prop d’un altre. Gent que tingui el llagrimal moll en els versos finals d’una estrofa que coneix a fons. O, senzillament, persones que fan d’aquells poemes o autor que estima: una medalla al coll o un tatuatge per seguir en l’aquí i l’ara que ens ha tocat viure.

Versus/versos dona veu a les noves tendències de la poesia d’avui, sense oblidar retre homenatge als que han fet possible que el gènere sigui encara viu entre nosaltres.

Versus/Versos cada dissabte a dos quarts de dotze del migdia i dimarts a les vuit del vespre a Sants 3 Ràdio, presentat per Eduard Reboll.

nouprogramapoesiaversusversossants3radiooctubre2019-02

nouprogramapoesiaversusversossants3radiooctubre2019-03

nouprogramapoesiaversusversossants3radiooctubre2019-04

Compartir: