Programa d’activitats a Can Batlló durant la Festa Major de la Bordeta

Programa d’activitats a Can Batlló durant la Festa Major de la Bordeta

cartellfestamajorlabordetacanbatllosetembre2015

DIJOUS 3 DE SETEMBRE

· 20h30 · Traca + Batucada

· Servei de pinxos per sopar

· 21h30 · Cinema a la fresca

 

DIVENDRES 4 DE SETEMBRE

· 19h-21h30 · Escalabirres : pujada d’una muntanya de caixes de plàstic de cervesa a mesura que el participant l’està construint; rècord vigent a Can Batlló és 31 caixes, i a Sants 32. Organitza: comissió Rocòdrom.

· 20h-21h30 · Correblocs : recorregut per l’interior del recinte de Can Batlló amb espectacle de foc i llums  reflectides a les naus acompanyats per la colla de diables de La Bordeta, els Socarrimats de l’Infern, i la colla dels Diables de Sants. Durant tot el recorregut hi haurà servei de begudes. Es finalitzarà de nou al c/Onze de juny de 2011. Organitzen: Socarrimats de l’Infern i Diables de Sants.

· 21h30-03h · 4a Festa Remullada : en una part del carrer es podrà ballar sota la pluja d’aspersors aeris enfocats a la banda i nou parterre junt el Bloc Onze des del fusteria fins el taller d’infras (no plourà pas a partir del futur menjador col·lectiu vers amunt fins a la Plaça Pelleria) . La música i ritmes diversos estan garantits amb els 3 punxadiscos residents de Can Batlló : Dj Hoveignegre (jazz, funky, soul, blues, salsa, merengue, rumba), Dj Capo (rock, punk, heavy, ska, rumba) i Dj Danini (pop, electro-pop, dance, house, trance, progressive i melodies remember dels 80, 90 e inicis de segle).  Organitzen: Espai de Creació Musical i Festa Remullada de Can Batlló.

 

DISSABTE 5 DE SETEMBRE

· 11h30-15h · ACTE INTERGENERACIONAL PRINCIPAL · Portes obertes als Horts i Jardins Comunitaris i, enfront, dins la nau Bloc 9, a l’espai d’arts escèniques, el taller de mobilitat i auto-reparació de vehicles, i (pendent de confirmació) l’espai infantil i familiar La Nau + Vermuteca Musical + Presentació i tast col·lectiu de la nova cervesa de Can Batlló.

· 19h-22h · Escalabirres

· 22h-03h · Concerts dels grups L’Orquestra Rumbera, Espectres, i Glariares, i del punxadiscos Dj Fumantxú. Organitzen: Espai de Creació Musical

 

DIUMENGE 06

· 09h-12h · Cursa popular per La Bordeta. Organitza : comissió de festes del c/Jocs Florals

· 17h · Terrasseta a la fresca

· 20h · Traca final de festa major

Compartir: