Resum de la jornada dels equips del barri

Tots els equips de bàsquet del barri perden els partits.


A més a més de la victòria del Sants per un contundent 5 a 2 contra el Roquetenc, el Poble Sec va donar una altra alegria en un partit d’infart que va guanyar per la mínima al camp del Sant Celoni amb el que demostra que va a totes. Els fitxatges van saber marcar el duel que va enfrontar el Polvoritense a casa de l’Igualada, i que va acabar amb victòria dels visitants per 0 a 2. La Gimnàstica Iberiana es reafirma en el seu liderat després d’un intens partit contra el Fontetes a qui va derrotar per 1 a 4.
El Mercat Nou, però, va donar una desilusió en perdre a casa del Turó de la Peira, en un partit injust, per 2 a 1. Tot i això, la derrota de l’Ibèria per 0 a 1 contra el Huelva fa que la promoció sigui un regal per als del Mercat Nou. Una altra victòria de la jornada va ser la de l’Atlanta que va guanyar 1 a 3 contra el Incresa. I sorpresa, el Dinàmic Batlló va aconseguir
els tres punts a casa contra el Vall d’Hebron, després d’un 4 a 0. La derrota remarcable de la setmana ha estat la desfeta de l’Sporting Buenaventura, al camp del Moritz, on les baixes no van permetre estar a l’altura (7 a 1).
Els veterans de l’Atlètic La Palma i de l’Atlètic Hostafrancs van enfrontar-se en un duel que va acabar 2 a 5 a favor dels hostafranquins, amb el que La Palma baixa a la tercera posició. En futbol sala, el Sansur 1a Divisió va guanyar per 4 a 1, i el Mediterrani va perdre contra el Montmeló per 1 a 6 en un partit que es preveia fàcil.
Passem al bàsquet. Tots els equips del barri han perdut. El Jac Sants contra el Martorell (66 a 77) i es complica la permanència. El BAM contra el Gaudí (66 a 75), i no aixequen cap. El Proa contra el Guinardó (63 a 57) i també se’ls complica la permanència. I el BIM, contundentment contra el Detectives Alexander (47 a 92).
En waterpolo, el CN Montjuic femení va empatar a 4 contra l’Universidad de Màlaga i s’acomiaden així de la temporada. Pel que fa al masculí, van perdre el partit en el darrer moment contra el Ondarreta per 5 a 6. I en rugby, va ser una llàstima que els Gòtics perdessin el premi Pau Buixader després de perdre contra el Químic per 17 a 12.

Compartir: