RESUM ESPORTIU LOCAL DEL CAP DE SETMANA

L'Atlètic la Palma ha passat a ser el primer de la classificació.


El Sants, ja situat en cinquena posició de la classificació després de la seva victòria a Magòria per 4 a 0 amb el Cambrils, no és l’únic equip que ha guanyat en aquesta jornada. Els nois del Poble Sec s’acosten a la permanència després d’haver marcat quatre gols al Pobla de Mafument (1 a 4). També va guanyar el Gimnàstica Iberiana per golejada al camp de l’Udaf (2 a 6) amb el que continua la seva bona línia. Tres empats en la jornada, el punt d’or que va aconseguir el Mercat Nou a camp del Penya Morera després d’empatar a un. El Bordeta es va aborrir en el 0 a 0 contra l’Adrianense en un partit on el vent va ser el protagonista. I l’Sporting Buenaventura tot i merèixer guanyar en tot moment no va tenir sort i va empatar contra el Soberanos Montcada a 1. La resta, hem de lamentar derrotes. El Polvoritense entra en una situació complicada al perdre amb el Santa Eulàlia per 1 a 0.
L’Ibèria punxa després de moltes victòries seguides per 1 a 2 contra els Escolapis de Sarrià. L’Atlanta es va desinflat davant del Bon Pastor i va encaixar un 3 a 1, i el Dinàmic Batlló ja pensa en la propera temporada després de patir una derrota sonada per 8 a 1 a casa del Catalonia. En els veterans, l’Atlètic la Palma ha passat a ser el primer de la classificació amb un partit menys després d’imposar-se als Veterans del Prat per 2 a 1. En futbol sala, el Sansur territorial ha incrementat els ànims després de guanyar al Riera per 4 a 5. El Mediterrani de futbol sala, tot i perdre contra el Pineda de Mar (8 a 7) segueixen igual.
Passem al waterpolo, el Medi per aquesta temporada res més ja que va perdre per 5 a 7 contra l’Atlètic Barceloneta. Però el femení va imposarse clarament al Rubí per 15 a 5 i segueixen quartes. També va guanyar el CN Montjuïc per 7 a 5 contra el Manresa i queden encara dues jornades per decidir la lliga. En bàsquet, el JAC Sants es va imposar per 98 a 70 contra el Dosa i els apropa a la salvació. El Proa Sant Medir va guanyar el derbi del barri contra el BAM per 84 a 61.
En rugby el Gotics A va perdre contra el JEC 32 a 26 i amonia tot i mantenir-se segons. Els altres equips com els Juvenils van guanyar per 33 a 26 al Poble Nou, i el B es va endur la victòria per 49 a 7 contra el Tarragona i ja són tercers.

Compartir: