L’emblemàtica Plaça d’Osca

Veï de la Plaça d'Osca


Tenim la suposada perspectiva d’una bona noticia. Ens referim a què l’Ajuntament ha anunciat que escull la Plaça d’Osca per convertir-la en un espai emblemàtic de civisme i neteja.
Desprès d’un gran nombre de denúncies i activitats per part dels veïns, que van culminar en una trobada al Consistori de l’Alcaldia per les condicions de la Plaça d’Osca i dels carrers dels voltants, ens hem assabentat, primer pels mitjans informatius i desprès pels responsables del Consistori, d’aquest projecte, que diuen volen que es consolidi.
No sabem fins a quin punt és cert, perquè una cosa és la teoria i l’altra la pràctica. I fins ara no han posat a la pràctica res significatiu.
Tenim desconfiança. Desprès de molt de temps de manifestar les nostres queixes i expressar el problema de grups, persones o tribus que fan que la convivència no sigui possible, fent soroll nocturns, generant brutícia, incomplint les normes més bàsiques d’higiene i civisme, com s’ho faran per acabar i transformar aquestes males maneres? Això no es pot fer per molt que s’escombri el carrer. Cal que tinguin imaginació i la posin en pràctica.
Esperem que es converteixi en una realitat.

Compartir: