L’ESBART CIUTAT COMTAL PRESENTA RITMES I RIMES

L'entitat hostafranquina presenta un nou espectacle


El grup dansaire de l’Esbart Ciutat Comtal, amb seu a Hostafrancs, presenta aquest cap de setmana un nou espectacle al Teatre Ovidi Montllor, al Mercat de les Flors, a Montjuïc. Ritmes i Rimes són 5 coreografies diferents: De mica en mica, Laberint, Terrena, Des d’ara i Fragments d’Estima que combinen músiques de compositors com Joan Manuel Serrat, Josep Solà, Jesús Ventura, Sergi Guasch i Vicenç Ferragut amb poemes i poesies recitats per Carme Sansa i Pere Molina.

Lluís Calduch, director i coreògraf de l’Esbart Ciutat Comtal explica que aquestes coreografies .cateixen de la investigació entre dues grans línies: la tradició i la modernitat, i diu que hi han col·laborat joves compositors. Josep Maria Fuentes, president de l’Esbart ha elogiat el treball fet per Calduch i ha incidit en la necessitat i objectius de l’entitat hostafranquina per mantenir les tradicions de dansa dels barris com el Ball de Rams d’Hostafrancs.

Les representacions seran el dissabte 2 a les 18 i a les 22h i el diumenge 3 a les 18h i a les 21h, al Teatre Ovidi Montllor, al carrer Lleida 59

Compartir: