“Bosc de paraules” és el primer llibre de la poetessa santsenca Glòria Bosch

L’acte de presentació va tenir lloc el passat divendres a la Biblioteca del Vapor Vell, i va estar acompanyada de familiars i amics del Grup d’Opinió Àmfora, al qual pertany, que van llegir algunes de les poesies que recull el llibre.


La poetessa santsenca Glòria Bosch ha presentat “Bosc de paraules” el seu primer recull de poesia en solitari a la Biblioteca del Vapor Vell. L’acte va tenir lloc el passat divendres acompanyada de familiars i amics del Grup d’Opinió Àmfora, al qual pertany, que van llegir algunes de les poesies que recull el llibre. “Bàsicament parlen de sentiments, són poemes íntims, personals”, explica l’autora.

Tot i que prefereix escriure en català en les seves poesies hi trobem textos tant en català com en castellà, ja que diu, li van ensenyar a escriure en castellà i en la seva llengua, el català, encara té moltes mancances que la fan sentir insegura. Però Glòria Bosch té una bona solució: “A força de llegir poesia es va aprenent”.

Explica que sempre li ha agradat escriure però que durant molt temps no ho va poder posar en pràctica. “Ara que m’he jubilat i tinc temps disponible per fer-ho, ho faig”, comenta. I el llibre “Bosc de paraules” és de fet el resultat del que ha escrit en els darrers tres o quatre anys. “Per mi escriure actualment és una necessitat i la gaudeixo”, confessa.

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

Compartir: