Quasi 300 inscrits al Secretariat d’Entitats per participar a la Via Catalana

Les entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta participaran a la Via Catalana de l’11 de setembre amb diversos autocars que sortiran des de Sants fins al tram de Vallirana i Avinyonet del Penedès.


Les entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta participaran a la Via Catalana de l’11 de setembre a través del Secretariat. Preveient que el tram de Barcelona estaria força ple i que, en canvi, n’hi hauria d’altres que costaria més d’omplir, van pensar que seria bo agrupar-se per anar als llocs on l.catanització, l’Assemblea Nacional Catalana, considerés que seria més difícil de cobrir. Així doncs, els van adjudicar un tram de 500 metres entre Vallirana i Avinyonet del Penedès. “La idea és que totes les entitats que vulguin s’hi apuntin”, comenta Lluïsa Erill, presidenta de la federació d’entitats santsenca. El viatge es farà amb autocar i se sortirà des del barri. Es preveu que costi uns 10 euros per persona.

“Amb dos autocars podem cobrir-ho sense haver d’estar amb els braços ben estirats”, comenta Erill. Per ara, hi ha inscrites gairebé 300 persones, així doncs, es cobriria sense problemes.

“Pensem que aquest 11 de setembre ha de ser l’avantsala cap a la independència”, comenta Lluïsa Erill, explicant perquè el Secretariat d’Entitats va decidir participar en aquesta iniciativa, que Erill considera que és una bona mostra de la capacitat de canvi de la societat civil: “Hem obligat als polítics a canviar de xip i creiem que el Secretariat hem d’estar d’avanguarda i tirant endavant”.

Compartir: