Galileu s’engalana pel seu comerç

L’eix comercial Sants-Les Corts va mostrar dissabte el seu comerç al mig del carrer Galileu amb activitats infantils i un homenatge al dia de la mare. << Vegeu reportatge fotogràfic >>


L’eix comercial Sants-Les Corts va mostrar dissabte el seu comerç al carrer Galileu. Josep Escofet, president de l’entitat, ha qualificat la festa d’“esplèndida” ja que a més de les activitats diverses que han cridat l’atenció del veïnat, el bon temps ha afavorit que molta gent baixés al carrer a gaudir de la festa. A més, ja que l’endemà era el dia de la mare, van decidir homenatjar totes les dones oferint-los un vermut gratuït.

Amb festes com les del dissabte “reivindiquem el petit comerç del barri”, explicava Escofet. L’objectiu, diu, no és tant vendre sinó “que tothom sàpiga, quan trepitgi els nostres carrers, que hi ha un munt de botigues que li ofereixen tota la seva professionalitat”.

Per la mostra s’hi va passejar Jordi Martí, regidor del Districte de Sants-Montjuïc, que va assegurar que era “una riuada de gent que aprofitant el bon dia baixa de casa o canvia de carrer per poder gaudir dels comerços de l’eix Sants – Les Corts”. La consellera de comerç del Districte de Sants-Montjuïc, Núria Izquierdo, va valorar molt positivament que sigui un eix que enllaça els comerços de dos districte diferents: “Sumar sempre és millor i junts es pot tirar més endavant.”

També va ser-hi Míriam Casanova, regidora adscrita del PP al districte, que va assegurar que “el dia no pot ser millor”. “És molt important que la gent conegui els comerços de les Corts i la gent de les Corts conegui l’oferta comercial de Sants”, comentava al seu torn José Antonio Calleja, conseller del PP al Districte. Sobre el tancament dels comerços dels barris, Casanova va explicar que estan treballant amb l’equip de govern en un paquet de mesures entre les quals preveuen “evitar que un negoci tanqui abans de fer un canvi de propietat”. També van visitar la mostra el popular Alberto Fernández Díaz o la regidora adscrita a Sants-Montjuïc pel PSC, Assumpta Escarp.

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

Compartir: