Més de 200 persones assisteixen al concert solidari de la “Gal&Band” a l’escola Joan Pelegrí

El grup Unesco de l'Escola Joan Pelegrí va organitzar dijous un concert on hi participa el professorat de l'escola hostafranquina i que serveix per recollir fons per un projecte solidari


El grup Unesco de l’Escola Joan Pelegrí va.catanitzar dijous un concert on hi participa el professorat de l’escola hostafranquina i que serveix per recollir fons per un projecte solidari. Enguany el títol era “temps de sentiments” i actuava la Galo&band. El cantant i autor de la majoria de cançons és el Josep Ma. Galofré, al piano la Núria Batlle, bateria Ferran Izquierdo i a la guitarra elèctrica David García, també van comptar amb la col·laboració de la Ma. José Herrera que va cantar una cançó conjuntament amb el Galo. Al concert, que es va fer a la sala d’actes, hi van assistir unes 200 persones l’entrada era gratuïta i es podia fer una aportació voluntària a l’urna que hi havia a l’entrada.

El proper 12 de juny faran un nou concert de músics solidaris, en aquest cas, amb alumnes de l’escola coordinats per la professora de música.

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

Fotos: Roser Gamonal – Escola Joan Pelegrí

Compartir: