Reunits els 5 olímpics del CE Mediterrani abans de marxar als Jocs de Londres 2012


Divendres, les instal•lacions del CE Mediterrani del barri de Sants han acollit l’acte de comiat dels tres nedadors i dos waterpolistes representants del club als Jocs Olímpics de Londres. En l’últim dia en què coincidien tots, els esportistes s’han mostrat molt il•lusionats de cara al gran repte que tenen per davant.

La proximitat dels Jocs Olímpics de Londres d’aquest estiu fa que molts dels esportistes marxin amb les seves respectives seleccions per a preparer la cita esportiva més important del planeta. El Club Esportiu Mediterrani compta amb cinc esportistes que competiran amb quatre seleccions diferents.

MARINA GARCIA Nedadora (selecció espanyola). Participarà a les proves dels 100 i 200 metres braça, en què té els rècords d’Espanya.

HOCINE HACIANE Nedador (selecció andorrana). Participarà als seus tercers Jocs Olímpics. Ha estat l’abanderat d’Andorra.

KIKO HERVÁS Nedador de llarga distància (selecció espanyola). En els passats Campionats del Món va acabar 4t a la prova de 25 quilòmetres I 6è a la de 10 quilòmetres. www.kikohervas.com

ROB MAITLAND Waterpolista (selecció australiana). Amb gairebé 200 partits internacionals amb el seu país, afronta els seus segons Jocs Olímpics. A Pequín va acabar en 8a posició.

EDWARD SCOTT Waterpolista (selecció anglesa). El porter titular del conjunt amfitrió està sent un dels grans protagonistes de la temporada a la Divisió d’Honor espanyola, amb un rendiment excepcional.

A l’acte d’avui han estat presents, a més dels esportistes, Anna Maria Massó Campanar, consellera del Districte de Sants-Montjuïc i Lluís Gràcia, representant del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i La Bordeta. A més, han assistit el vicepresident del club, Eduard Olivé, i el secretari de la Junta Directiva, Dani Pajuelo.

Foto i text: Club Esportiu Mediterrani

Compartir: