Convocats els Jocs Florals de Sants, Hostafrancs i la Bordeta


Les entitats impulsores dels Jocs Florals de Sants, Hostafrancs i la Bordeta han tornat a convocar aquests premis per a l’edició del 2012, la tercera després que es recuperessin al 2010. La Societat Coral la Floresta, la Federació de Comissions de Carrers de la Festa Major de Sants, la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs i les Comissions de carrers de la Festa Major de Sants, amb el suport del Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, estan al capdavant d’aquest projecte que ha recuperat l’emblemàtic certamen literari.

Es presenten tres categories: “Viola”, “Englantina” i “Flor Natural”, que es corresponen a composicions poètiques sobre la pàtria, la fe i l’amor respectivament, seguint els paràmetres clàssics dels Jocs Florals però adaptats als nous temps. Com a novetat d’aquest any, s’editarà un punt de llibre sobre els Jocs Florals que es podrà trobar a diversos equipaments estratègics dels nostres barris.

Les obres s’han de fer arribar a Cotxeres de Sants o qualsevol botiga Abacus de tot Catalunya abans de l’11 de maig del 2012. El lliurament de premis es realitzarà durant el mes de setembre a la Sala de Plens del Districte de Sants-Montjuïc.

En l’edició de l’any anterior es van rebre més de 30 composicions d’arreu dels Països Catalans, en una clara mostra de la vitalitat d’aquesta iniciativa cultural. Les obres guanyadores rebran un premi de 300 € en metàl·lic i 100 € en un val de compra als comerços adherits a l’Associació de Comerciants de Creu Coberta.

Els Jocs Florals de Sants, Hostafrancs i la Bordeta compten amb la col·laboració del Districte de Sants-Montjuïc i de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta.

Podeu consultar les bases completes a: www.elsjocsflorals.cat

Compartir: