Els Mossos d’Esquadra detenen ‘in fraganti’ 7 lladres multireincidents que robaven en pisos de la ciutat, dos d’ells a Sants-Montjuïc


Agents dels Mossos d’Esquadra van detenir ‘in fraganti’ els darrers dies set lladres molt actius especialitzats en robatoris amb força a interior de domicili. Dos dels detinguts van ser enxampats per agents de la comissaria de l’Eixample quan estaven forçant la porta d’un edifici d’un bloc de pisos, uns altres tres van ser sorpresos per agents de la comissaria Sant Martí quan feia poc que havien realitzat el robatori a un domicili i dos més per agents de la comissaria de Sants Montjuïc quan els lladres encara es trobaven a l’edifici on havien forçat el pany d’un pis. Entre els set lladres acumulen 102 antecedents.

Dilluns 12 de març, diverses patrulles policials de seguretat ciutadana, del districte de Sants Montjuïc, van ser avisats que s’estava produint un robatori en un immoble. Es va realitzar recerca i es va localitzar un pis amb el pany forçat i posteriorment un home que fugia i un altre d’amagat a la terrassa de l’edifici. També es va trobar un tornavís amb el qual s’hauria forçat el pis. Els mossos van detenir als dos homes per robatori a domicili, que acumulaven 24 antecedents.

Tots els detinguts passaran a disposició judicial els propers dies.

Compartir: