45 anys de l’Esplai Sant Medir


Benvolguts SantMedinencs,

Si us ha arribat aquesta carta és perquè en algun moment, l’Esplai Sant Medir va formar part de les vostres vides o potser, encara hi segueix sent present a dia d’avui.

En motiu del 45è aniversari de l’Esplai, ens agradaria compartir alguns moments amb totes aquelles persones que un dia, van sentir el mateix que sentim nosaltres cada dissabte, cada excursió, cada colònies. Un sentiment de germanor, de família, que ha conviscut al llarg del temps, tot i haver canviat de nens i de monitors, però sempre amb el tret comú de tractar-se del mateix esplai, un esplai únic.

Com que creiem que un aniversari ha de ser una festa en família, volem convidar-vos a tots als actes que celebrarem aquest 2012:

– Excursió a Bellmunt + dinar a Vidrà (diumenge 15 d’abril): conscients de la importància que aquesta casa ha tingut per a l’esplai, hem volgut rememorar aquells anys tornant-hi tots plegats. Serem a Vidrà tot el matí, es realitzarà una excursió fins a Bellmunt i com a punt final, un dinar tots plegats.

– Festa del 45è (12 de maig): Passi de fotos tot recordant els 45 anys de l’esplai + sopar de germanor + concert (Kumbes del Mambo hi serà, vosaltres no podeu faltar!)

Quan s’acostin més les dates, us farem arribar una carta amb els detalls, així com l’horari i el lloc de les activitats.

Us agrairíem també, que si teniu material fotogràfic de la vostra estada a l’esplai, ens el feu arribar a aquest correu: 45anys(a)esplaisantmedir.com

També seria important, que ens féssiu arribar els correus d’amics, companys, monitors dels vostres temps per a introduir-los en la nostra llista de correus i fer-los-hi arribar tota la informació sobre l’aniversari.

Així doncs, moltes gràcies i esperem veure-us a l’hora de bufar les espelmes!

Atentament,

Monitors i Monitores de l’Esplai Sant Medir

Compartir: