El Centre Esportiu Municipal la Bordeta acull l’exposició “Art i esport”


Les instal·lacions esportives de l’Espanya Industrial i de la Bordeta realitzen de manera periòdica exposicions de temes diversos per apropar al conjunt de les seves persones usuàries temes d’interès com ara la situació del català, els drets dels infants, la problemàtica de la fam al món, exposicions de fotografia, etc.

Les exposicions s’ubiquen al vestíbul dels centres esportius, que són la porta d’entrada per a qualsevol persona usuària i, al mateix temps, són espais accessibles a tota la ciutadania.

Tot i que no és un espai pròpiament pensat per fer-hi exposicions, tenen el valor afegit de poder arribar a un públic molt divers.
Fins al 19 de febrer, el Centre Esportiu Municipal la Bordeta acull l’exposició “Art i esport”, una mostra de diverses obres pictòriques inspirades en l’esport, a càrrec de diversos membres del Col·lectiu d’Artistes de Sants. Més endavant s’ubicarà al Centre Esportiu Municipal l’Espanya Industrial.

El proper dilluns 30 de gener a les 19.30 h al mateix equipament tindrà lloc la inauguració de l’exposició, amb un happening a càrrec del Col·lectiu: “Art i esport: acció!”.

Text i foto: Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Compartir: