La quotidianitat es converteix en art a La Fotogràfica

En motiu del 15è aniversari de la galeria de Sants “La Fotogràfica”, el Marc Vidal i la Marta Fàbregas han decidit obrir les portes del seu estudi fotogràfic del carrer Rossend Arús


En motiu del 15è aniversari de la galeria de Sants “La Fotogràfica”, el Marc Vidal i la Marta Fàbregas han decidit obrir les portes del seu estudi fotogràfic del carrer Rossend Arús. Per fer-ho, han.catanitzat una exposició que han titulat “Next Station”, propera estació, que mostra el corrent artístic que han impulsat durant tot aquest temps des del seu espai de creació, el moviment “Digipovera”.

L’exposició l’han treballat conjuntament amb Kasimir Mathalas i, segons expliquen els artistes, pretén fer reflexionar sobre l’ús de la fotografia en la vida quotidiana, convertint les coses que fem dia a dia, en art.

El Marc Vidal explica que no tenen cap paisatge en especial a l’hora de fer la fotografia: “Tot són escenes quotidianes i urbanes, escenes del dia a dia, llocs que ens criden l’atenció dins de la quotidianitat”, comentant que és dins d’aquesta mateixa quotidianitat on podem trobar la part artística. “Volem que la gent es pari un moment i que reflexionin que l’art i la visió artística està a tot arreu, al dia a dia depenent de com ho mirem”, afegeix la Marta Fàbregas reflexionant sobre la quotidianitat i el fet que es pot convertir en art, fent d’un viatge diari un autèntic quadre artístic.

Compartir: