El Poble Espanyol s’il·luminarà de vermell per sumar-se a la lluita contra la Sida


El proper 1 de desembre, coincidint amb el Dia Mundial de la Sida, el Poble Espanyol, juntament amb altres llocs emblemàtics de Barcelona, s’il·luminarà de vermell en suport a la lluita contra aquesta malaltia. Aquesta acció s’inclou dins de la campanya de conscienciació ciutadana Barcelona dóna la cara per la Sida, promoguda per l’Ajuntament de Barcelona i la Fundació Lluita contra la Sida. El seu objectiu és mostrar una Barcelona compromesa i solidària, que any rere any es converteixi en un referent internacional contra la sida.

Entre les 19h del dia 1 de desembre i la 1 de la matinada del dia 2, la Ciutat Comtal presentarà un aspecte diferent, amb un gran nombre dels seus edificis i monuments més emblemàtics il·luminats en vermell. Participen en la iniciativa un total de 25 espais; a part del Poble Espanyol, podrem veure sota la llum vermella hotels, fundacions, teatres, museus i monuments, com ara la Sagrada Família i la Pedrera, entre d’altres.

Les botigues de Barcelona, principalment les de Passeig de Gràcia i Diagonal, també col·laboren aquest any amb la campanya. Des del 30 de novembre nombrosos establiments transmetran un clar missatge a la ciutat: Barcelona dóna la cara per la Sida, il·lustrat amb un llaç vermell.

A més, el mateix dia 1 l’Hotel W acollirà a partir de les 20h la segona Gala benèfica que.catanitza la Fundació Lluita contra la Sida per recaptar fons per a la investigació. L’esdeveniment reunirà a 600 personalitats del món de la ciència, la política, la cultura i l’empresa.

Text i foto: Comunicació Poble Espanyol

Compartir: