El Secretariat d’Entitats firma un conveni amb el Consorci de Normalització Lingüística


El passat 14 de novembre, el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta va assistir a l’acte de signatura de convenis entre el president del Consell del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona, Sr. Jaume Ciurana i Llevadot, i els representants de 22 entitats de la ciutat que tenen acords relacionats amb l’aprenentatge i el foment de l’ús de la llengua catalana.

En l’acte es va reconèixer l’esforç conjunt que aquestes.catanitzacions fan en la tasca de difusió de la llengua i també es va parlar als representants del teixit associatiu de la ciutat presents a la sala, agraint-los la seva feina i el seu compromís amb la normalització de l’ús de la llengua catalana.

Cal destacar que, a banda del Secretariat, dues entitats més dels nostres barris també van assistir a l’acte: els Castellers de Sants i Sicar.

El Secretariat sempre s’ha compromès amb la normalització i l’ús social de la llengua catalana a través de diverses iniciatives, com ara l’oferiment de cursos de català gratuïts per a la seva plantilla o accions de sensibilització per al foment del català en l’àmbit laboral.

Així mateix, també col·labora amb activitats com el Correllengua, projectes de voluntariat lingüístic (Projecte Parlem) o grups de conversa en català (Xerrem).

Foto i text: Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Compartir: