Arriba el XiBarri, la festa infantil i juvenil a Sants


El proper 26 de novembre es celebrarà a Sants, per sisè any consecutiu, el XiBarri, la festa infantil i juvenil.catanitzada per l’esplai Xiroia. La jornada estarà plena d’actes pensats per a totes les edats. Activitats pensades per educar i per divertir a petits i grans. Enguany la vessant lúdica d’aquesta popular festa, que cada any congrega centenars de persones a la Rambla Brasil amb carretera de Sants es veurà completada amb un seguit d’activitats solidàries.

Xiroia s’ha volgut sumar al Cros contra la fam, la recollida solidària de fons que va engegar el Cros Popular de Sants. Tots els diners recollits seran donats a la ONG Acció contra la fam i serviran per pagar tractaments contra la desnutrició infantil. La gent que vulgui col•laborar ho podrà fer a les guardioles que hi haurà al XiBarri o a la web http://www.elmeugradesorra.cat/agustingiralt1

Simultàniament l’esplai Xiroia també farà, durant el matí del dissabte 26, una recollida de menjar que anirà per al banc d’aliments de Càrites.

Horari de XiBarri

11-13,30h -Tallers preparats per Gaia, el grup de mares i pares de l’esplai.
13,30h – Concurs de pastissos.
16-17h – Fem xapes!
17-18h – Juguem tots junts.
18,15-19h – Xocolatada popular.
19-20h – Animació infantil a càrrec d’Oriol Canals.
20-20,30h – Tabalers dels Diables de Sants.
20,45-21,45h – 9Son Trio.
22-24h – Miquel del Roig.

Compartir: