La U.E.de Sants empata a 1 contra l’Almacelles al camp d’Energia

Tercer empat consecutiu d’una U.E.Sants que veu com un cop més la justícia en el seu bon joc i domini del partit no es transformen en 3 punts.


Tercer empat consecutiu d’una Unió Esportiva de Sants que veu com un cop més la justícia en el seu bon joc i domini del partit no es transformen en 3 punts.

El conjunt rival va mostrar a l’Energia ser un conjunt compactat i amb bastanta experiència pel que fa als seus jugadors (un clar exemple és el lideratge del seu equip per part de l’ex-barcelonista Sánchez Jara); que en va tenir prou per treure’n profit pràcticament de l’únic xut que va realitzar amb claredat sobre la porteria del capità Carulla.

Primera meitat de molt treball per ambdues bandes. Partit físic i travat a on les oportunitats i arribades clares a les porteries van ser més aviat escasses i per tant, s’arribaria sense cap novetat 0-0 al descans.

A la represa, el Sants com ja va fer en la jornada anterior, va sortir amb una marxa més posada amb les intencions clares de voler posar setge a la porteria rival d’una manera més ràpida i directa. 2 minuts van valer, per a que des d’un servei de cantonada, David Gala recollia una pilota a sobre de l’àrea petita per fer el gol després d’una bona assistència de cap al segon cap d’un dels seus companys.
L’equip de Julià Garcia continuarà dominant la resta del partit i controlant algunes petites estirades i envestides per part visitant. Fins que en el minut 89 de partit, i pràcticament sense haver gaudit de cap clara ocasió més, una pilotada endavant seria pentinada per 2 jugadors visitants fins arribar a Montalbán, qui amb fe guanyaria les esquenes als defensors santsencs fent el definitiu 1-1 de volea.

Esperarem que l’equip es recuperi d’aquest petit sotrac i pugui encarar amb optimisme una de les sortides més difícils de la temporada com és sempre el camp del Tortosa.

Una crònica de Marc Garcia

Compartir: