El Mercat Nou-Magòria empata a 1 contra el Sant Just Desvern

L'amateur, un equip abocat a resultats negatius, ha tret un meritori empat a casa. Victòries també del Juvenil B, Cadet A, Infantil A, Aleví B i Benjami B.


Jornada, la d’aquest passat cap de setmana, força positiva pels resultats guanyadors dels equips de la Societat Esportiva Mercat Nou-Magòria, trencant així allò que ja tots ens anàvem acostumant d’un total de quatre partits guanyats entre tots cada cap de setmana. Aquest passat n’han estat cinc.

Els santsencs de l’amateur, un equip abocat a resultats negatius, ha tret un meritori empat a un gol, jugant a casa contra el Sant Just Desvern, que esperem serveixi per fer-nos oblidar els partits passats.
Victòries del Juvenil B, Cadet A, Infantil A, Aleví B i Benjami B que son els cinc equips que trenquen el costum abans esmentat.

I de la resta d’equips de l’entitat taronja i blava, cal encoratjar-los a seguir treballant amb l’empenta que ho venen fent i aconsellar-los que no caiguin en el decaïment, que els fruits del seu treball no trigaran gaire a florir.

Crònica d’Enric Fernández i fotografia d’Antoni Romero

Compartir: