El comerç del carrer Galileu surt al carrer

Malgrat la pluja, les botigues de l’Eix Comercial Sants-les Corts van sortir dissabte al carrer amb un munt d'activitats per a totes les edats. << Vegeu reportatge fotogràfic >>


Actuacions de música, gimnàstica rítmica, country, exhibicions de judo i taekwondo, balls i inflables van ser presents durant tot el dia de dissabte al carrer Galileu juntament amb els comerciants que van sortir al carrer a mostrar els seus productes als veïns dels barris de Sants i les Corts, una de les grans característiques d’aquest eix comercial, la d’estar a cavall entre dos districtes. Durant el matí el dia va ser plujós i potser això va fer que alguns veïns es quedéssin a casa, però a la tarda, quan ja va fer bon temps, la afluència de públic va ser bona, segons explica Josep Escofet, president de l’Eix Comercial Sants-les Corts: “La meva valoració és esplèndida, la mostra ha sigut molt positiva malgrat el temps. És difícil valorar si hi ha hagut més gent o menys perquè l’any passat ho vam fer a l’avinguda Madrid i com a espai és totalment diferent, és més gran, però jo també entenc que el comerciant vulgui sortir davant de la seva botiga”. Els botiguers van fer ofertes especials per la mostra de comerç i alguns, fins i tot, a última hora de la nit feien una oferta més bona.

A la mostra també hi va haver la presència dels polítics del Districte i també de l’Ajuntament i la Generalitat. Imma Moraleda, regidora del Districte de Sants-Montjuïc, explicava: “La veritat és que llueix molt, és una fòrmula diferent de l’any passat però com que la botiga té la paradeta al davant també es dóna a conèixer més. Les mostres de comerç són un símptoma que les botigues dels nostres barris no es rendeixen”. La seva homòloga del districte de les Corts, Montse Sánchez, comentava: “Crec que la mostra està sent un èxit i estem molt contents que Galileu surti al carrer per demostrar, una vegada més, que a la gent li agrada estar al carrer i, francament estem contents que es pugui fer”.

D’altra banda, Josep Maria Recasens, director general de comerç de la Generalitat de Catalunya remarcava: “És una manifestació d’allò que representa el comerç del carrer Galileu, un comerç de proximitat, de bon veïnatge que dóna vida als barris de Sants”. En la mateixa línia, Roger Pallerols, regidor comerç Ajuntament de Barcelona, explicava: “És un compromís de tots enfortir el teixit comercial dels barris de Barcelona perquè tots pensem que ens fa més agradable els carrers de Barcelona. El comerç dóna sentit absolut al barri i és un goig poder-ho comprovar amb aquest acte d.catull del sector com les mostres de comerç”.

La mostra de comerç va posar punt i final a les nou de la nit amb rom cremat per a tots els assistents.

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

Compartir: