Èxit de participació en la 6a mostra de comerç de Sants i Creu Coberta

Des de la plaça d'Espanya i fins a la Riera Blanca, 2,5 quilòmetres de parades amb exhibicions, música, dansa, pallassos... << Vegeu reportatge fotogràfic >>


Els carrers de Sants i Creu Coberta es van omplir dissabte de parades en la sisena mostra de comerç, on les botigues del barri van sortir al carrer i on també es van poder veure exhibicions, música, dansa, pallassos…; en una festa que va començar a les nou del matí i va acabar a les vuit de la tarda. Des de la plaça d’Espanya i fins a la Riera Blanca, 2,5 quilòmetres de parades en què hi va haver una fira medieval, una hippie i una fira d’artesania catalana. A la mostra no hi van faltar les actuacions als escenaris del carrer Torre d’En Damians, on hi va haver la representació de l’obra de dansa Coppélia, i el de plaça de Sants, on l’escola de Música Farré o l’escola Urban Dance Factory van fer actuacions durant el dia per mostrar la seva activitat. També un altre reclam va ser l’exhibició canina d’Agility i la possibilitat de muntar els cavalls de la Guàrdia Urbana al carrer de l’Espanya Industrial. Lluís Llanas, president de l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, explicava: “Estem molt contents perquè molta gent que venia de les Arenas ens ve a veure i hem notat molt més fluxe des que hi ha el centre comercial”. A més, els comerciants de Creu Coberta van celebrar també el dia contra la violència de gènere, Llanas remarca: “Ha anat molt bé, és un dels actes emotius que fem a la festa del comerç i la Núria Feliu ha llegit el manifest de Creu Coberta com mai l’havia sentit”.

Al carrer de Sants no hi va faltar el “Santset” amb les actuacions de teatre i tampoc els ja tradicionals inflables, trenets i actuacions per a la canalla que.catanitzen els diferents establiments. Llorenç Porxas, president de Sants Establiments Units, comentava: “La mostra és una cosa diferent i aquesta diferència ja motiva a que es miri des d’una altra perspectiva i a més està molt pensat per als nens i és difícil trobar un dia en què no s’hagi de pensar amb els cotxes i per això és especial”, i afegia: “L’afluència és bastant estable, és un èxit i, a més, el dia ha acompanyat molt”.

D’altra banda, Jordi Hereu, alcalde de Barcelona, comentava: “Crec que l’èxit.catanitzatiu i la bona afluència s’ha de remarcar. A més, quan es té un carrer tan magnífic com Sants i Creu Coberta l’èxit està assegurat”.

Els comerciants que van sortir al carrer coincideixen en què la jornada va ser molt bona. És el cas d’en Francesc Estrada, propietari d’electrodomèstics Estrada 35, que cometava: “Treiem el producte més significatiu, d’oferta al carrer i de cara al dia de la mostra preparem uns preus més especials per captar més a la clientela i crec que la jornada d’avui és molt bona”. Joan Galimany, propietari de la pastisseria Kessler-Galimany, també explicava: “Ha estat un dia molt positiu, amb molta gent que col·labora i estem molt contents”.

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

EL 3

Compartir: