Francesc Mir presenta Avions de paper al barri de la Bordeta

El cantautor bordetenc va presentar diumenge el seu nou disc al Teatre de Sant Medir. << Vegeu reportatge fotogràfic >>


El teatre de Sant Medir va acollir el passat diumenge el concert en què Francesc Mir, oferia al seu barri el nou disc "Avions de paper". Mir comenta: "Ja havia presentat el disc al Barnasants, però de cara el públic era una mica car i per això vaig pensar que havia de repetir-lo un altre dia a Sant Medir a preus molt més baixos perquè pogués venir tothom. A més, em fa molta il·lusió presentar-lo al meu barri, ja que a mi m'anomenen el cantautor de la Bordeta". El nou disc "Avions de paper" s'ha estrenat 13 anys després que "Llegeix-me", que va ser la primera compilació musical que va fer Mir. "Aquest disc porta com una barreja de tot, és com una recopilació, vaig intentar exprimir al màxim la llimona en aquest disc", explica el cantautor, que afegeix: "És un disc orientat a diferents públics perquè, a l'edat que tinc, vaig pensar que volia fer una recopilació".


Al concert que Mir va oferir al teatre de Sant Medir, també s'hi van poder sentir cançons del seu primer disc, "Llegeix-me", un disc que va portar arreu de Catalunya i també a les Balears amb una gira que segons comenta el cantautor va anar molt bé. "Va tenir molt bona acollida perquè en el Llegeix-me hi ha cançons molt tendres que són les que es van sentir en aquest concert", comenta Mir.


El concert, que va tenir una durada de dues hores, va comptar amb 14 cançons amb què Mir va oferir la seva música a la gent del seu barri.EL 3EL 3EL 3EL 3EL 3EL 3EL 3EL 3EL 3EL 3EL 3EL 3EL 3EL 3EL 3EL 3EL 3EL 3EL 3EL 3