El pregó dóna el tret de sortida a la Festa Major del Poble Sec

La pregonera d'enguany va ser l’actriu i veïna del barri Leticia Dolera. << Vegeu reportatge fotogràfic >>


El discurs inaugural de la Festa Major del Poble Sec que va fer Amadeu Quintana, com a nou president de la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec, va posar de relleu la realitat diversa que viu el barri però que és capaç de trobar-se en celebracions com la Festa Major. “Això diu quelcom de la nostra festa, que és una festa major del segle XXI”, va dir en referència al gran nombre de persones nouvingudes que també han participat en l.catanització de la festa, al costat de la gent que ha viscut sempre al barri.


Imma Moraleda, regidora del Districte de Sants-Montjuïc, també va participar de l’inici de festa. Va felicitar a totes les entitats que treballen pel Poble Sec però especialment als Castellers del Poble Sec, que celebren enguany el 10è aniversari. “Aquest any ja són una de les colles més importants de la ciutat i del país”, va dir Moraleda.


La pregonera va ser l’actriu i veïna del barri Leticia Dolera que va agrair als veïns del Poble Sec l’acollida que li han donat al barri des que hi va arribar ara fa cinc anys. “Aquest és un barri que sap acollir a la gent i alhora no perdre la seva essència i les tradicions de tota la vida”, va dir.EL 3EL 3EL 3EL 3EL 3EL 3EL 3EL 3EL 3EL 3EL 3< < clicar aquí >> Veure programa d'actes en PDF