L’històric club de futbol Dinàmic Batlló desapareix i cedeix la seva plaça a Tercera Catalana al Mercat Nou Magòria

Després de 92 anys d'història, l'històric club bordetenc desapareixerà la propera temporada i cedirà la seva plaça als santsencs de la Societat Esportiva Mercat Nou Magòria, que d'aquesta manera pujarà de categoria.

L’històric club de futbol Dinàmic Batlló desapareix i cedeix la seva plaça a Tercera Catalana al Mercat Nou Magòria

El Dinàmic Batlló Esportiu desapareixerà la propera temporada, després de trencar la seva relació amb la Unió Esportiva Sants. L’històric club de futbol bordetenc deixarà de ser-ne el seu filial, però no oblida els seus vincles amb el barri i ha arribat a un acord amb la Societat Esportiva Mercat Nou Magòria. Amb aquesta relació entre clubs del barri, el Mercat Nou, enguany a Quarta Catalana, aprofitarà la plaça del Dinàmic i la propera temporada jugarà a Tercera Catalana.

El president del Dinàmic Batlló, Xavier Lario, lamenta que no s’hagin complert algunes de les condicions que es van establir amb la UE Sants. Davant aquesta situació es decideix “plegar perquè com que trencàvem la relació, molts jugadors marxaven i era molt difícil configurar una nova plantilla”. Recorda que ara, amb aquest escenari, “alguns jugadors aniran al Sants, d’altres s’integren també al Mercat Nou i alguns busquen equips propers”. A nivell personal, tot i aquest final, Lario celebra aquests pràcticament 20 anys de president amb l’equip però reconeix que la falta d’una massa social al darrere s’ha acabat notant tot i els 92 anys d’història del club.

Per la seva banda, des de la Societat Esportiva Mercat Nou Magòria, el seu president Jordi Suñé explica que “ja fa temps que tenim una bona relació amb el Dinàmic Batlló”. Recorda que ja es van ajudar fa prop de 10 anys quan va estar a punt de desaparèixer. Quan el Mercat Nou havia estat en una categoria superior al Dinàmic, aquest ja havia fet de filial. Davant aquest salt de categoria, de quarta a tercera, Suñé detalla que “els entrenadors ja estan treballant per mantenir la plantilla i fer-la competitiva per a la nova divisió”. Enguany l’equip ja ha estat a punt de pujar per mèrits propis, davant aquesta nova situació el què volen és “no haver de patir i ser el màxim de competitius”.

Compartir: