Les flors tornen a l’Hivernacle amb la floristeria i taller d’art floral “Flowers by Bornay”

L'espai que fins fa gairebé un any acollia l'Hivernacle de Sants ha tornat a prendre color i vida, i ho ha fet amb un nou projecte relacionat amb les flors. Es tracta de Flowers by Bornay, una floristeria que treballa per decorar esdeveniments, casaments o hotels, i també ofereix tallers d'art floral. [[Vegeu fotos]]

Les flors tornen a l’Hivernacle amb la floristeria i taller d’art floral “Flowers by Bornay”

L’espai que fins fa gairebé un any acollia l’Hivernacle de Sants ha tornat a prendre color i vida, i ho ha fet amb un nou projecte relacionat amb les flors. Es tracta de Flowers by Bornay, una floristeria que treballa per decorar esdeveniments nacionals i internacionals, casaments o hotels, i també ofereix tallers d’art floral. El propietari, Joan Xapelli, recorda l’Hivernacle de Sants “com un espai meravellós on es feien esdeveniments”. L’empresa que va néixer l’any 2008 a Vilassar de Mar ha volgut traslladar-se a Barcelona per tal d’oferir un espai de venda de productes al detallista. Les flors que cobreixen l’hivernacle són diferents de les que podem veure en una floristeria ordinària. “He volgut posar la meva imaginació al servei de les flors, i he creat una firma de flors, i és atípica, potser perquè no sóc florista”, comenta Xapelli.

Flowers by Borney va obrir al públic el passat desembre a l’antiga fàbrica a tocar dels Jardins de Can Mantega del barri de Sants, i des de llavors el contacte de l’empresa amb els clients ha millorat, ja que “abans no ens podíem reunir amb empreses o núvies perquè estàvem situats a Vilassar, ningú et venia fins allà”. Això també ha incrementat el nombre d’esdeveniments que ha d’organitzar l’empresa que compta amb 5 treballadors fixes.

Els nous llogaters de l’hivernacle celebren la resposta dels clients que de forma habitual compren a Flowers by Bornay, per bé que l’acollida dels veïns o “la gent que no ens coneix” ha estat diferent, ja que “es pensaven que obríem el mateix negoci que hi havia abans”. Xapelli que convida a tothom a visitar aquest espai, recorda que “som floristes i no jardiners”, per això “estem intentant que la gent del barri pugui venir a comprar un 25% de les coses que comprava abans, perquè se senti part de l’hivernacle”.

anticlocalhivernacledesantsflowersbybornaygenerde2017-01

anticlocalhivernacledesantsflowersbybornaygenerde2017-02

anticlocalhivernacledesantsflowersbybornaygenerde2017-03

anticlocalhivernacledesantsflowersbybornaygenerde2017-04

anticlocalhivernacledesantsflowersbybornaygenerde2017-05

anticlocalhivernacledesantsflowersbybornaygenerde2017-06

anticlocalhivernacledesantsflowersbybornaygenerde2017-07

anticlocalhivernacledesantsflowersbybornaygenerde2017-08

anticlocalhivernacledesantsflowersbybornaygenerde2017-09

anticlocalhivernacledesantsflowersbybornaygenerde2017-10

anticlocalhivernacledesantsflowersbybornaygenerde2017-11

anticlocalhivernacledesantsflowersbybornaygenerde2017-12

anticlocalhivernacledesantsflowersbybornaygenerde2017-13

anticlocalhivernacledesantsflowersbybornaygenerde2017-14

anticlocalhivernacledesantsflowersbybornaygenerde2017-15

anticlocalhivernacledesantsflowersbybornaygenerde2017-16

anticlocalhivernacledesantsflowersbybornaygenerde2017-17

anticlocalhivernacledesantsflowersbybornaygenerde2017-18

Fotos: Flowers by Bornay

 

Notícies relacionades:

Compartir: