L’Associació de Veïns del Triangle de Sants demana millores a les voreres del casc antic del barri

Els seus associats són majoritàriament gent gran, i alguns d'ells han patit caigudes i relliscades per l'estat d'algunes voreres i calçades de prioritat pels vianant als carrers Salou, passeig de Sant Antoni, Riego o Ciceró. Des de l'entitat veïnal també denuncien la falta d'ascensors per accedir a l'estació de metro de plaça de Sants.

L’Associació de Veïns del Triangle de Sants demana millores a les voreres del casc antic del barri

L’Associació de Veïns, Comerciants i Industrials El Triangle de Sants denuncia l’estat dels carrers de l’entorn de la seva seu, al carrer Salou. Els seus associats són, majoritàriament, gent gran i alguns d’ells han patit caigudes i relliscades per l’estat d’algunes voreres i calçades de prioritat pels vianant als carrers Salou, passeig de Sant Antoni, Riego o Ciceró.

Concepció Andrés, vicepresidenta de l’entitat, lamenta que “diferents persones de l’associació han caigut mentre venien o tornaven del local”. Considera que “tot i que el passeig de Sant Antoni està ben asfaltat i amb voreres en condicions, el carrer patina i és perillós”. Afegeix que “aquí a Sant Antoni no hi ha cap problema, però a la mínima que plou la gent cau”. D’altra banda, detalla que en els carrers interiors del casc antic del barri de Sants “hi ha carrers on la pedra s’aixeca fàcilment”.

Des de l’entitat celebren que amb l’acord per als pressupostos es pugui revisar l’estat d’aquests carrers “per evitar accidents”, detalla Andrés. Sí cal, diu que “faré fotografies de les zones en mal estat i les portaré a la seu del Districte perquè vegin el problema”. Per a ella, un altre problema per a la mobilitat del barri és la falta d’ascensors per accedir a l’estació de metro de plaça de Sants. És conscient que aquest tema és competència de la Generalitat de Catalunya, però detalla que “és un gran problema per l’envelliment de la població al barri”.

queixesveinattriangledesantsestatvoreresbarrigener2020-02

Compartir: