L’artista de la Marina, Neus Borrell, inaugura la seva primera exposició “El cos i l’art”

En el marc d’un ambient molt familiar, entre veïns i entitats de la Marina, la veïna i artista del barri Neus Borrell va inaugurar el passat dijous al vespre la seva primera exposició a la Biblioteca Francesc Candel. [[Vegeu reportatge fotogràfic]]

L’artista de la Marina, Neus Borrell, inaugura la seva primera exposició “El cos i l’art”

En el marc d’un ambient molt familiar, entre veïns i entitats de la Marina, la veïna i artista del barri Neus Borrell va inaugurar el passat dijous al vespre la seva primera exposició “El cos i l’art”. Es tracta d’una col·lecció pictòrica que ha volgut dedicar al cos humà. Durant l’acte celebrat a la Biblioteca Francesc Candel, diversos coneguts de Borrell van parlar de la seva faceta artística dedicant-li unes paraules. A més, els companys de Montjuïc Poètic van encarregar-se de fer un recital poètic dedicat a l’artista de la Marina i, finalment, els grups musicals l’Estenedor i el Grup Folk Montjuïc van interpretar diversos temes musicals en honor a Borrell.

Borrell, a més de ser nascuda a la Marina, també és una activista nata a diferents entitats del barri i està implicada en reivindicacions socials, culturals i de compromís amb el país. Va començar a col·laborar a diverses AMPA’s del barri, més tard va incorporar-se a la Unió d’Entitats de la Marina. També forma part de la Colla de Diables de Port fent de tabalera, i des de fa cinc anys és secretaria de l’Associació d’Artistes de la Marina, on va començar a conèixer les seves actituds i disciplines lligades amb les arts plàstiques. Va començar a experimentar amb el llapis i el carbó, després amb la pintura, i finalment acaba conformant i revestint diferents peces escultòriques com les que exposa en aquesta ocasió. “Estic molt sorpresa amb la gent que hi ha” va dir Borrell a l’inici de la seva intervenció, en què també va voler agrair a totes les persones que han participat en l’organització de l’exposició i als assistents.

A l’acte també hi va assistir el president de l’Associació d’Artistes de la Marina, Benito Maín; la presidenta del Grup Folk Montjuïc, Isabel Valiente i diversos polítics del Districte de Sants-Montjuïc, així com l’actual regidor a l’Ajuntament de Barcelona i exregidor del Districte de Sants-Montjuïc, Jordi Martí.

cartellexposicioneusborelllamarinagenerde2016-23

cartellexposicioneusborelllamarinagenerde2016-01

cartellexposicioneusborelllamarinagenerde2016-02

cartellexposicioneusborelllamarinagenerde2016-03

cartellexposicioneusborelllamarinagenerde2016-04

cartellexposicioneusborelllamarinagenerde2016-05

cartellexposicioneusborelllamarinagenerde2016-06

cartellexposicioneusborelllamarinagenerde2016-07

cartellexposicioneusborelllamarinagenerde2016-08

cartellexposicioneusborelllamarinagenerde2016-09

cartellexposicioneusborelllamarinagenerde2016-10

cartellexposicioneusborelllamarinagenerde2016-11

cartellexposicioneusborelllamarinagenerde2016-12

cartellexposicioneusborelllamarinagenerde2016-13

cartellexposicioneusborelllamarinagenerde2016-14

cartellexposicioneusborelllamarinagenerde2016-15

cartellexposicioneusborelllamarinagenerde2016-16

cartellexposicioneusborelllamarinagenerde2016-17

cartellexposicioneusborelllamarinagenerde2016-18

cartellexposicioneusborelllamarinagenerde2016-19

cartellexposicioneusborelllamarinagenerde2016-20

cartellexposicioneusborelllamarinagenerde2016-21

cartellexposicioneusborelllamarinagenerde2016-22

Compartir: