La Federació d’Esplais i Caus de Sants-Montjuïc reben el primer premi #BarnaJove

La federació santsenca ha estat premiada amb una quantitat de 1.500 euros pel projecte “AcampaSants”, un projecte que té l’objectiu de reforçar els lligams entre els esplais i agrupaments escoltes del districte de Sants-Montjuïc treballant conjuntament per arribar a obtenir objectius compartits.

La Federació d’Esplais i Caus de Sants-Montjuïc reben el primer premi #BarnaJove

El Consell de la Joventut de Barcelona (CJB) ha atorgat a la Federació Esplais i Caus de Sants-Montjuïc el primer premi de la primera edició dels premis #BarnaJove. Es tracta d’uns premis que tenen l’objectiu de reconèixer la tasca realitzada per l’associacionisme juvenil de la ciutat i premiar aquells projectes que hagin estat duts a terme o iniciats per entitats juvenils sense ànim de lucre de qualsevol tipologia al llarg del 2014.

La federació santsenca ha estat premiada amb una quantitat de 1.500 euros pel projecte “AcampaSants”, un projecte que té l’objectiu de reforçar els lligams entre els esplais i agrupaments escoltes del districte de Sants-Montjuïc treballant conjuntament per arribar a obtenir objectius compartits: “És un projecte que el fem cada dos anys, des de l’any 2009, en el que tots els esplais i caus de la federació ens trobem per acampar al parc de l’Espanya Industrial on passem la nit”, explica Sònia Tomàs, membre de la federació. En la realització del projecte hi ha col·laborat un total de vuit persones i “hem anat fent reunions entre nosaltres per organitzar-nos i parlar del tema d’interès”, afegeix Tomàs. En la mateixa línia, Guillem Hoyo, també membre dels esplais santsencs, diu que “l’objectiu principal d’aquest projecte és educar als joves i que els nens i monitors dels caus i esplais és coneguin”.

L’entrega de premis #BarnaJove es va celebrar a l’Espai Jove La Fontana, el passat 12 de desembre: “Va ser molt emocionant ja que van anar donant el tercer i segon premi i de cop van dir el nostre nom. Estem orgullosos d’aquest reconeixement”, comenta Hoyo. Segons Tomàs, el que més es valorava per adquirir els premis era: “la autonomia econòmica i nosaltres no tenim diners, per això ens hem d’autosubvencionar o demanar ajudes a l’Ajuntament”.

El CJB, a més, ha entregat el 2n premi de #BarnaJove a “Juventut Europa Federalista” amb el projecte “Decide”, i el 3r premi a “l’Agrupament Escolta i Guia Mare de Déu de Montserrat” pel projecte “Reviure el Solanell”.

entregapremisesplaisicaussantsmontjuicdesembrede2014-01

Fotos: Federació d’Esplais i Caus de Sants – Montjuïc

Compartir: