Davant la situació creada per les mesures repressives adoptades per les autoritats de l’Estat espanyol

Junta Directiva de la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec

Davant la situació creada per les mesures repressives adoptades per les autoritats de l’Estat espanyol

La Coordinadora d’Entitats del Poble Sec davant la situació creada per les mesures repressives adoptades per les autoritats de l’Estat espanyol,

-RECORDA que en els seus estatus defineix com un dels seus objectius fomentar i defensar la vida associativa i la participació ciutadana, així com la defensa de les llibertats i la democracia.

-RECORDA que en l’Assemblea General Ordinària celebrada el passat 20 d’abril les associacions i entitats membres d’aquesta Coordinadora van votar per unanimitat adherir-se al Pacte Nacional pel Referèndum.

-RECORDA que en els seus vint-i-vuit anys d’existència mai s’havia viscut un atac com el present a les llibertats més elementals de qualsevol societat democràtica ni a les llibertats personals i col·lectives.

En conseqüència, expressa el seu rebuig a totes les actuacions que atempten contra els drets recollits a la Carta Universal dels Drets Humans, declara la seva lleialtat a les autoritats democràticament elegides pel poble català i exigeix respecte a la voluntat del poble de Catalunya que vol decidir el seu futur de manera pacífica i democràtica.

Compartir: