La Comissió de Festes de la Farga elabora el Rei Carnestoltes de Sants: Cristòfor Colom estilitzat de turista

El Carnaval de Sants, Hostafrancs i la Bordeta 2017 se centrarà en la crítica a la massificació del turisme. Per això, els organitzadors han decidit que el Rei Carnestoltes que protagonitzarà la sàtira del turisme de la ciutat sigui l'estàtua de Cristòfor Colom estilitzat de turista. [[Vegeu fotos]]

La Comissió de Festes de la Farga elabora el Rei Carnestoltes de Sants: Cristòfor Colom estilitzat de turista

El Carnaval de Sants, Hostafrancs i la Bordeta 2017 se centrarà en la crítica a la massificació del turisme. Per això, els organitzadors han decidit que el Rei Carnestoltes que protagonitzarà la sàtira del turisme de la ciutat sigui l’estàtua de Cristòfor Colom estilitzat de turista.

Enguany, l’artista santsenc, Pitu Alcover no s’ha pogut encarregar d’elaborar el ninot com havia fet els últims anys. Per això, des de ja fa setmanes, la Comissió de Festes de la plaça de la Farga s’encarrega d’elaborar la figura d’uns 2,5 metres d’alçària: “Anirà amb un barret, perruca, samarreta, bermudes, sandàlies d’estiu, mitjons blancs, i també portarà un abric”, detalla la Teresa, membre de la comissió. Colom anirà acompanyat d’altres elements turístics, per això, la comissió treballa per afegir un petit bus turístic, un drac del Parc Güell i un pinacle de la torre de la Sagrada Família. Per elaborar el decorat, l’entitat està fent servir paper de diari amb cola, guix, fusta, cartó, plàstic com una ampolla d’aigua, i pintura.

Aquesta comissió de festes santsenca havia participat en algunes de les edicions de la rua del carnaval dels nostres barris. Enguany, però, l’encàrrec els suposa “una experiència nova que ens agrada, ens fa molta il·lusió participar d’aquesta manera”, diu la Teresa. L’estàtua desfilarà pel carrer de Sants durant la gran rua de Carnaval del pròxim 25 de febrer al carrer de Sants, i l’1 de març es cremarà, coincidint amb l’enterrament de la sardina.

construccioreicarnestoltesdesantsfebrerde2017-02

construccioreicarnestoltesdesantsfebrerde2017-03

construccioreicarnestoltesdesantsfebrerde2017-04

construccioreicarnestoltesdesantsfebrerde2017-05

construccioreicarnestoltesdesantsfebrerde2017-06

construccioreicarnestoltesdesantsfebrerde2017-07

construccioreicarnestoltesdesantsfebrerde2017-08

construccioreicarnestoltesdesantsfebrerde2017-09

construccioreicarnestoltesdesantsfebrerde2017-10

construccioreicarnestoltesdesantsfebrerde2017-11

Compartir: