Xerrada al Districte: “Experiències de finançament alternatiu de projectes”

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 07/11/2017
6:00 pm – 7:00 pm

Localització
Seu del Districte de Sants-Montjuïc

Categories
No Categories


Necessiteu finançament alternatiu als bancs per tirar endavant el vostre projecte? Dimarts 7 teniu una cita a les 18 h al Districte de Sants-Montjuïc. La Borda, cooperativa d’habitatges en règim de cessió d’ús, i La Ciutat Invisible, que impulsa iniciatives com la marca local de roba Kosturitis, explicaran com han finançat aquests projectes amb els serveis ètics de Coop57 i la plataforma de micromecenatge Verkami. La sessió serà conduïda per la consultoria ètica Tàndem Social.

En aquesta nova edició del programa sobre finançament alternatiu de Barcelona Activa, s’han programat sessions als quatre districtes que hi participen amb l’objectiu de donar a conèixer experiències reals i properes de finançament, de la mà de les entitats finançadores i de les que n’han resultat beneficiades.

La sessió s’adreça a totes les iniciatives locals que, de forma individual o col·lectiva, necessiten conèixer i accedir a productes financers alternatius per a la consecució dels seus projectes, en un moment en què la disminució del crèdit bancari provoca l’exclusió financera de bona part de la població per absència d’avals. Per tant, hi són especialment convidades totes les persones emprenedores; comerços i serveis de proximitat; associacions, entitats socials, culturals, veïnals, de lleure o de qualsevol mena; entitats de l’economia cooperativa, social i solidària; grups que treballin en entorns comunitaris; entitats de segon grau, federacions o xarxes; i qualsevol persona interessada a saber més sobre finançament alternatiu.

Compartir: