Viquimarató Sants 2017

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 04/02/2017
10:45 am – 6:00 pm

Localització
Biblioteca del Vapor Vell

Categories
No Categories


Amb l’objectiu de millorar les entrades sobre la història i el patrimoni dels barris de Sants, Hostafrancs i la Bordeta torna la ViquiMarató de Sants, organitzada pel Col·lectiu Patrimonis Invisibles i la Biblioteca Vapor Vell amb el suport d’Amical Viquimèdia.

La trobada d’enguany constarà de dues activitats. Durant el matí podreu gaudir d’una gimcana patrimonial pels voltants del Vapor Vell. A la tarda començarà la Viquimarató Sants, una acció d’edició intensiva d’articles a la Viquipèdia.

L’acte tindrà lloc el 4 de febrer a la Biblioteca del Vapor Vell i es podrà seguir via tuiter amb l’etiqueta #ViquimaratóSants.

El Viquiprojecte Sants és una activitat organitzada pel col·lectiu Patrimonis Invisibles i la biblioteca Vapor Vell, amb el suport d’Amical Wikimedia, amb l’objectiu de millorar entrades sobre el barri de Sants a la Viquipèdia. El seu funcionament principal és el desenvolupament d’una viquitrobada anual que ja porta tres edicions.

Amb aquesta activitat es pretén millorar els articles relatius al patrimoni cultural present al barri de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, donar suport a la recerca històrica local i vincular-la i crear col·laboracions directes entre veïnes i entitats.

Enguany, s’organitzaran dues activitats relacionades amb la viquipèdìa. Al matí (a les 10.45 h) començarà una gimcana patrimonial a càrrec del Col·lectiu Patrimonis Invisibles, un joc de pistes que ens portarà a la història de la fàbrica del Vapor Vell des dels vapors fins als crims de classe i on la viquipèdia serà el nostre fil conductor. A la tarda (16.00 h) començarà la viquimarató amb l’objectiu d’ampliar, amb referències fiables, els articles sobre història, patrimoni arquitectònic, monuments del barri. Al mateix temps, la Viquimarató servirà d’introducció a la Viquipèdia per aquells assistents que encara no estiguin avesats amb el seu funcionament.

Inscripcions

Si ja teniu un compte d’usuari a la Viquipèdia, us podeu inscriure vosaltres mateixos en el següent enllaç o contactar amb la Biblioteca del Vapor Vell a través del seu correu electrònic

Compartir: