Sessions informatives sobre la preinscripció escolar a la Marina

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 22/02/2018
5:00 pm – 7:00 pm

Localització
Sala Pepita Casanellas

Categories
No Categories


Els infants nascuts l’any 2015 començaran a anar a l’escola el curs vinent. Els del 2006 aniran a l’institut. Abans de triar centre i fer la preinscripció corresponent, s’hi fan jornades de portes obertes perquè les famílies puguin conèixer les escoles i instituts que més els interessin. Per saber com funciona tot aquest procés, aquest mes de febrer l’Institut i el Consorci d’Educació de Barcelona organitzen xerrades informatives a tots els districtes.

Aquest és el segon any que es fan aquestes sessions als districtes, setmanes abans que comenci la preinscripció escolar, cap a finals de març. A Sants-Montjuïc, les famílies interessades per començar P-3 el curs 2018/19 podeu acudir dimarts 20 a les 17 h al Casinet d’Hostafrancs (c. Rector Triadó, 53) o dijous 22 també a les 17 h a la Sala Pepita Casanellas (pg. Zona Franca, 185) a la Marina. Si el que busqueu és l’institut perquè els vostres fills comencin l’ESO el curs vinent, la cita és el mateix dijous a la Sala Pepita Casanellas, però en aquest cas a les 19 h.

A totes aquestes sessions hi haurà un espai d’acollida infantil, perquè les famílies pugueu estar per la sessió, mentre nens i nenes s’ho passen bé amb les activitats dinamitzades per Tata Inti.

Compartir: