Sessió participativa per reformar la plaça de l’Olivereta de Sants-Badal

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 18/04/2018
6:30 pm – 7:30 pm

Localització
Fundació Jordi Sierra i Fabra

Categories
No Categories


Com es va informar en el Consell de Barri de Sants-Badal del passat 3 d’abril, durant els propers mesos es realitzaran unes sessions de participació per plantejar una proposta de reforma de la plaça de l’Olivereta. Atesa la importància de la participació ciutadana en el disseny i la reforma dels espais públics de la ciutat, s’han previst un conjunt de sessions de participació per tal identificar les principals demandes i necessitats ciutadanes en relació amb la plaça.

En la primera sessió, que tindrà lloc el proper dimecres 18 d’abril a les 18.30h a la Fundació Jordi Sierra i Fabra (c. Carreras i Candi, 80), es realitzarà una visita de diagnosi a l’espai per, posteriorment, continuar amb el debat sobre les necessitats, els usos, les propostes i les millores a assolir amb la reforma.

Entre els mesos de maig i juny, una vegada redactat un primer avantprojecte per part de l’equip d’arquitectes encarregat, se celebrarà una nova sessió, per tal de modificar l’avantprojecte, incorporar-hi millores i acabar de definir els elements urbans de l’espai.

Finalment, es preveu que, al voltant del mes de juliol, tingui lloc la tercera sessió de participació per validar definitivament l’avantprojecte de reforma. A partir d’aquí, començaran els treballs tècnics de redacció del projecte executiu.

Paral·lelament, entre els mesos d’abril i maig, es realitzarà un taller de participació amb infants i joves a l’Escola i l’Institut Lluís Vives. Concretament, atesa la proximitat del centre educatiu a l’espai i per l’ús intensiu que en fan, l’alumnat de 1r i 2n de Primària i de 1r i 2n d’ESO realitzaran un conjunt d’activitats dinamitzades en l’horari lectiu per opinar i expressar les seves necessitats en relació amb la plaça.

Compartir: