Sessió informativa de la convocatòria “Impulsem el que fas 2019” al Districte de Sants-Montjuïc

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 20/02/2019
5:30 pm – 7:30 pm

Localització
Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc (Sala Anselm Cartañà)

Categories
No Categories


L’Ajuntament de Barcelona, a través de Barcelona Activa, obrirà en breu la tercera convocatòria d’ajuts per finançar projectes que impulsin l’economia dels barris de la ciutat. Per aquest motiu, el proper dia 20 de febrer de 17,30 a 19,30 hores a la Sala Anselm Cartañà de la Seu del Districte de Sants Montjuïc se celebrarà una sessió informativa de la Convocatòria d’ Impulsem el que fas 2019, a la qual també s’explicaran les subvencions per a la promoció i el reforç de l’economia social i solidària.

Es busquen projectes arrelats al territori que fomentin l’ocupació, l’emprenedoria i l’empresa, la creació de nova activitat econòmica, el turisme responsable, les economies comunitàries i la innovació social i digital, entre més. Si creus que tens un projecte que podràs presentar a la nova convocatòria o vols informar-te sobre les modalitats previstes, calendaris, procediments, etc., ja pots apuntar-te a les sessions informatives que hem programat en tots els districtes. En aquesta sessió informativa podràs conèixer les noves modalitats i t’assessorarem si ets una empresa, entitat o persona amb una idea de projecte que pugui activar l’economia dels barris i districtes de Barcelona.

Aquest any  un total de 13 projectes de promoció econòmica es desenvoluparan al Districte de Sants-Montjuic, gràcies a la convocatòria d’ajuts “Impulsem el que fas 2018”, amb un total 319.784,43€ destinats pels projectes aprovats. Tots ells, ben diferents: d’emprenedoria i empresa de proximitat, d’economies comunitàries i innovació social, foment de l’ocupació de qualitat al territori, etc.

Compartir: