Reunió de coordinació per a la Marató de TV3 2018 a Sants, Hostafrancs i la Bordeta

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 20/03/2018
7:30 pm – 8:30 pm

Localització
Unió Excursionista de Catalunya de Sants

Categories
No Categories


El proper dimarts 20 de març a les 19.30 h s’ha convocat una reunió per començar a coordinar les activitats solidàries que les entitats organitzaran a Sants, Hostafrancs i la Bordeta per recaptar fons per a la Marató de TV3 del 2018.

Aquest serà el 5è any consecutiu que el teixit associatiu dels nostres barris es mobilitza amb motiu de la Marató de TV3, que aquest any s’orientarà al càncer.

El 2016, a Catalunya, s’estima que 38.500 persones van ser diagnosticades de càncer, 10.425 de les quals no van sobreviure. El càncer representa la primera causa de mort entre els homes i la segona entre les dones i la seva incidència continua sent molt alta: es calcula que, al llarg de la seva vida, en tindran 1 de cada 2 homes i 1 de cada 3 dones.

Si creieu que alguna de les activitats que la vostra entitat pugui desenvolupar a finals d’any pot encaixar amb la Marató o bé si creieu que, tot i no plantejar cap activitat, voleu col·laborar-hi, us demanem que assistiu a la reunió.

Aquesta activitat està encapçalada per l’AVCI Triangle de Sants i per la Banda i Majorets Triangle de Sants i compta amb la col·laboració de nombroses entitats del territori i el suport del Secretariat d’Entitats.

Compartir: