Primera Jornada de conscienciació verda i neteja veïnal de la muntanya de Montjuïc

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 21/04/2018
10:30 am – 2:00 pm

Localització
Esplanada de la Satalia (Poble-sec)

Categories
No Categories


cartelljornadaconcienciacioverdamuntanyamontjuic21abrilde2018

El proper 21 d’abril, 4 AMPAS/AFA del barri de Poble Sec a Barcelona (Escola Bosc de Montjuïc, Escola Tres Pins, Escola Poble Sec i Escola Jacint Verdaguer) organitzarem la Primera Jornada de conscienciació verda i neteja veïnal de la muntanya sota el lema: Ocupem-nos de Montjuïc.

Aquesta iniciativa va néixer dins de la plataforma «Salvem Montjuïc» com a reacció al projecte d’edificació d’un poliesportiu en aquesta zona de la muntanya i va evolucionar fins a una iniciativa ciutadana i familiar per a cuidar i estimar un dels pulmons verds de Barcelona i per a celebrar la naturalesa.

Començarem a les 10.30 amb la neteja de la zona que està situada entre el Passeig de l’Exposició i l’avinguda Miramar; i entre l’Escola Bressol Nic i les escales del carrer Margarit. Entre les 12.30 i les 14.00, a l’espai comprés entre la rampa i l’esplanada del camp de futbol de la Satalia, després d’haver quantificat tots els residus recollits,  s’organitzaran diversos tallers per a totes les edats (taller de bombes de llavors, creació d’un petit Jardinet i Land Art, taller de pintura de roques, …) amb l’objectiu de conscienciar sobre la necessitat de cuidar el nostre entorn i de preservar la bellesa de la Natura. Per acabar aquest matí de festa, farem un pícnic sostenible al costat del bar El Marcelino, a l’Avinguda Miramar. L’objectiu és que sigui un pícnic sense residus on no s’utilitzaran embalatges ni plàstic d’un sol ús.

L’associació Zero WasteBarcelona Network també ha estat convidada a participar en aquesta iniciativa.

Compartir: