Presentació del projecte Fem Barri amb l’AMPA del Col·legi Sant Pere Claver, la comunitat educativa i la Llar Pere Barnés del Poble-sec

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 04/06/2018
5:45 pm – 6:45 pm

Localització
Centre Cultural Albareda

Categories
No Categories


L’AMPA del Col·legi Sant Pere Claver, la comunitat educativa i la Llar Pere Barnés us conviden a conèixer el projecte Fem Barri dilluns, 4 de juny, a les 17.45 h, a la sala de reunions del Centre Cultural Albareda. Un projecte que neix per millorar els problemes de convivència i d’ús dels espais públics del barri, com els jardins de les Hortes de Sant Bertran o els de les Tres Xemeneies.

Els col·lectius implicats al projecte Fem Barri expliquen al veïnat totes les iniciatives que durant els darrers mesos s’han dut a terme amb la comunitat educativa i els usuaris de la Llar Pere Barnés, que gestiona la Fundació Arrels molt a prop de l’escola. Per tal d’acostar dues realitats que semblen molt allunyades, han organitzat activitats conjuntes com una rua de Carnestoltes o la Festa de la Primavera, amb el suport del Pla de Desenvolupament Comunitari del Poble-sec i el Districte de Sants-Montjuïc.

A les acaballes d’aquest curs escolar, el projecte fa balanç i s’apropa al veïnat i les entitats més properes per aconseguir més col·laboracions i continuar millorant la convivència en aquests espais el curs vinent.

Compartir: