Presentació de les II Jornades Gatronòmiques “Sants fa xup xup”

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 30/09/2019
7:00 pm – 8:00 pm

Localització
Centre de Serveis Canpedró (Sants)

Categories
No Categories


Des del proper 14 d’octubre i fins el 17 de novembre, 19 establiments dels barris de Sants i Hostafrancs s’uniran per engegar les II Jornades Gastronòmiques Sants Fa Xup Xup #SantsFaXupXup. Durant més d’un mes, cadascun d’aquests locals disposarà d’un menú gastronòmic elaborat sobre la base de productes de temporada i de proximitat que s’oferiran a un preu tancat amb maridatge inclòs. Una de les característiques més enriquidores és la diversitat de locals i de propostes.

A Sants Fa Xup Xup es conjuguen les propostes més tradicionals amb la cuina avantguardista, sempre amb el més gran respecte al producte de temporada i de proximitat. Entre els locals participants es troben Mundana, Sants es Crema, L’home dels Nassos, Restaurant Arturo o Celler Montferry entre d’altres. L’objectiu d’aquestes I Jornades Gastronòmiques Sants Fa Xup Xup #SantsFaXupXup, a part de la promoció de la cuina de mercat és la dinamització comercial i social d’ambdues zones, fent més visible aquests barris per a la resta de la ciutat, amb una saborosa invitació i excusa a visitar-los, recórrer-los i descobrir racons desconeguts per a molts.

La presentació de les jornades tindrà lloc el dilluns 30 de setembre a les 19.00 h a la Fundació Canpedró, una entitat que entre altres serveis disposa d’un menjador social que atén a famílies, persones grans i col·lectius en risc d’exclusió social.

Tota la informació sobre els locals participants i els menús que aquests oferiran es troba a la web santsfaxupxup.cat i es pot seguir en xarxes socials amb el hashstag #SantsFaXupXup.

cartellpresentaciosegonesjornadesgastronomiquessantsfaxupxupoctubre2019

Compartir: