Mostra del Bonsai al Jardí Botànic de Barcelona a Montjuïc

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 22/09/2018
10:00 am – 7:00 pm

Localització
Jardí Botànic de Barcelona (Montjuïc)

Categories
No Categories


Els propers dissabte 22 i diumenge 23 de setembre, el Jardí Botànic de Barcelona acull la Mostra de Bonsai amb una selecció dels 40 millors arbres provinents de les col·leccions més destacades de tot l’Estat.

La Mostra de Bonsai comptarà amb la presència de quatre reconeguts mestres en l’art del bonsai: Luis Vila, Pablo Comesaña, Gabi Romero i Jordi Ugena que al llarg del cap de setmana faran tallers i demostracions de les tècniques més avançades que s’apliquen en el cultiu i modelat dels arbres.

Reconeixement als millors arbres

Els quatre reconeguts mestres que participaran a la Mostra constituiran el jurat que reconeixerà els millors arbres en les següents categories: arbres grans, arbres mitjans, arbres petits i millor composició.

S’atorgarà també una menció honorífica a l’arbre més votat pel públic i la Asociación del Bonsai Español lliurarà un premi al millor arbre autòcton de la Mostra.

La Mostra de Bonsai, que també comptarà amb un mercat professional del bonsai, és una bona oportunitat per conèixer el Jardí Botànic de Barcelona, un centre de referència de la flora Mediterrània mundial que es presenta en un entorn paisatgístic i arquitectònic únic amb excel·lents vistes a l’àrea metropolitana i a la ciutat.

Activitat gratuïta

Horaris:

Dissabte 22, de 10 a 19h

Diumenge 23, de 10 a 15h

Compartir: