L’Institut Montjuïc celebra un acte per sensibilitzar la ciutadania de la Marina del Port

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 31/05/2018
9:00 am – 1:00 pm

Localització
Plaça de la Marina

Categories
No Categories


cartelljornadasensibilitzacioinstitutmontjuiclamarinamaigde2018

L’Institut Montjuïc i l’entitat Desos Opció Solidària celebraran l’acte de cloenda del projecte d’Aprenentatge i Servei centrat en la reducció del malbaratament alimentari en la producció agrícola. L’esdeveniment durarà tot el matí del proper dijous 31 de maig i tindrà lloc a la plaça de la Marina, davant del mercat municipal.

L’activitat vol convertir l’alumnat en protagonista de tota la feina feta durant el curs per sensibilitzar la ciutadania del barri sobre la necessitat d’introduir les minves al circuit alimentari. L’acció pretén consolidar la xarxa d’iniciatives transformadores que aposten pel consum responsable al districte de Sants-Montjuïc. L’espai constarà de diferents parades on l’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut Montjuïc presentarà el projecte.

Els primers grups es faran càrrec de la captació de vianants per acompanyar-los a la plaça on trobaran el punt d’informació, en què s’explicarà l’experiència d’aprenentatge i servei amb l’ajuda de tríptics i cartells. La ciutadania també trobarà un espai de photocall amb un eslògan escollit per l’alumnat on fer-se fotos i un altre grup d’alumnes prepararà un vídeo de resum de la jornada.

Per acabar el recorregut, els veïns i veïnes participants podran visitar un punt de serigrafia on imprimir diferents dissenys sobre unes bosses per emportar. El motiu d’aquesta darrera carpa es basa en conscienciar la població que compri bosses de tela per reduir l’ús del plàstic. A més, l’alumnat té la voluntat de sensibilitzar sobre minves agroalimentàries per oferir un servei a la ciutadania del barri de la Marina i contribuir a la sostenibilitat social, econòmica i ambiental.

Per la preparació de l’acte, comptarem amb la col·laboració del col·lectiu Enmedio, un grup d’activistes creatius que impulsen accions transformadores a través de la imatge. L’acte, impulsat per l’Institut i Desos, també compta amb el suport de la Conselleria d’Educació del districte de Sants-Montjuïc.

Compartir: