Karaoke i festa final de curs del Consorci per a la Normalització Lingüística de Sants-Montjuïc

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 20/06/2019
6:00 pm – 8:00 pm

Localització
Centre Cultural Albareda

Categories
No Categories


El proper dia 20 de juny organitzarem des de les delegacions de Sants-Montjuïc i les Corts el tradicional karaoke que serveix també com a festa de cloenda dels cursos de català. Com cada any l’esdeveniment es farà el Centre Cultural Albareda, referent musical al districte de Sants-Montjuïc.

Ja és el quart any consecutiu que fem el karaoke i l’activitat es consolida com un clàssic. Parlar de l’estiu i del bon temps és parlar de la festa del karaoke. Aquest any la festa començarà a partir de les 18 h, hora en què començarà el piscolabis al pati de l’Albareda; després cap a les 19 h tindrem l’actuació del cantautor vallesà Josep Pardo, de Murmuri, que interpretarà els temes Seqüències indivisibles i el seu èxit Aquells núvols blancs. A continuació, hi haurà el karaoke, amb projecció de les imatges a doble pantalles pantalla i la participació dels alumnes que s’han preparat els temes a l’aula.  L’objectiu d’aquesta activitat és donar a conèixer, tant als alumnes com a les altres persones que hi assisteixen (familiars, amics, etc.) la música que es fa en català  i els grups musicals més populars. Algunes de les cançons són temes nous, però també hi ha clàssics de la cançó catalana.

Donem les gràcies al professorat i a l’alumnat pel seu entusiasme i també a les organitzacions (CC Albareda, Ajuntament de Barcelona, Bonpreu-Esclat) que donen suport a la iniciativa i que, d’una manera o altra, (infraestructura, obsequis, etc.) contribueixen a fer-la realitat any rere any. També agraïm la col·laboració desinteressada de l’alumne Alain que farà la presentació de l’acte.

Aquestes són les cançons i l’ordre en què es cantaran:
E2 Quim – Fins que arribi l’alba, Catarres
I2 Toni – Llença’t, Lax’n’Bustos
B1 Ivette – No t’encantis, Dr. Prats
B1  Rosa – Crida,  Txarango
B2  Rosa – Creuant tempestes,  Dr. Prats
B1 Lourdes – Corren, Gossos i Macaco
B3 Marta – Al mar,  Manel
S3 Rosa – La patata, La Trinca
B2 Francesca – Quan ens tornem a abraçar,  Xavi Sarrià
E1  Ivette – Les nits no moren mai,   Dr. Prats
B2 Quim – In the night, Oques grasses
B2 Rosa – Invencibles,  Catarres

Compartir: