Jornada d’emprenedoria a Sants-Montjuïc

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 20/09/2018
6:00 pm – 8:00 pm

Localització
Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc (Sala Anselm Cartañà)

Categories
No Categories


Tens un projecte d’emprenedoria i no saps quins passos has de seguir? Vols obrir un comerç al districte de Sants-Montjuïc? T’agradaria treballar desenvolupant un projecte relacionat amb l’economia social i solidària?. Des de Barcelona Activa, amb la col·laboració del Districte de Sants-Montjuïc, organitzem una jornada d’emprenedoria el 20 de setembre de 18h a 20h a la Seu de Districte (Creu Coberta, 104), on t’aproparem a experiències reals d’emprenedoria del territori amb l’objectiu d’ajudar-te a desenvolupar el teu projecte i que puguis tenir en compte diferents aspectes pràctics en les fases inicials. A més, podràs fer preguntes a altres persones emprenedores sobre quines són les passes que han seguit, les barreres que s’han trobat i com se n’han sortit.

Aquesta activitat va dirigida a persones residents a Sants-Montjuïc amb una idea de negoci, a persones d’altres territoris que vulguin emprendre al districte, i a emprenedors i emprenedores que han començat recentment un projecte d’emprenedoria a Sants-Montjuïc i volen reforçar la seva xarxa i/o trobar recursos per desenvolupar els seus projectes.

L’objectiu és fomentar l’emprenedoria al districte i informar i facilitar eines i recursos a les persones que vulguin encetar un projecte d’emprenedoria comercial, empresarial i/o d’economia social i solidària al territori.

La jornada constarà d’una primera part on es farà una breu diagnosi socioeconòmica del districte de Sants-Montjuïc i un recull de programes d’acompanyament a l’emprenedoria. I una segona part que consistirà en una taula rodona per compartir amb emprenedors i emprenedores del territori les seves experiències emprenedores.

Cal inscripció prèvia al web: emprenedoria.barcelonactiva.cat

Compartir: