Festival de Titelles de Barcelona al Poble Espanyol de Montjuïc

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 19/03/2017
Tot el dia

Localització
Poble Espanyol (Montjuïc)

Categories
No Categories


cartellfestivaldetitellespobleespanyolmontjuicmarc2017

Dos gats de mida humana que viuen en una fàbrica de llana, un drac màgic, una nena que neix d’una bola de paper, un esquelet roquer, dos nens egoistes, tres porquets que tots coneixem i fins i tot Salvador Dalí… Aquests són només alguns dels personatges que es trobaran els dies 18 i 19 de març, al Poble Espanyol, per obrir les portes del seu món màgic a nens i grans en el marc del Festival de Titelles de Barcelona.

Un total de 13 espectacles de companyies emergents o consolidades del nostre país –entre els quals 5 estrenes absolutes–integren la programació de la vuitena edició d’aquest certamen que continua reivindicant la màgia del teatre de titelles en totes les seves variants i per a totes les edats. Grans i petits podran gaudir de més de 70 funcions.

El Festival de Titelles es consolida doncs com a activitat cultural per a famílies a Barcelona i, en la línia de les anteriors edicions, proposa una programació que pretén captivar nens i també adults i que dóna especial protagonisme al carrer com a espai escènic, traient el màxim profit del potencial arquitectònic del Poble Espanyol i del fet que està tancat al trànsit. En aquest cas són 7 espais diferents, la majoria a l’aire lliure, els que acolliran les diverses representacions.

L’espectacle Ombres que conten contes, estrena absoluta de la companyia El gecko con botas, donarà el tret de sortida al festival, que inclourà propostes de diverses tècniques: titelles de fil, de guant, de tija, de gran format, marote, ombres xineses i manipulació d’objectes.

La graella inclourà també les estrenes de Nòmada, de la companyia Pinotxo en bicicleta; El viatge dels tres porquets, de Titelles Vergés; Circ Llull, de Micro Troupe; i Music box, de Fadunito. Completen aquesta vuitena edició El Drac Màgic, de Pamipipa; Wonderwool , de Bigolis Teatre; Cantarino, d’Alekos; Antologia, de Jordi Bertran; Pell d’ase, de Mercè Framis; L’egoisme gegant, de Pengim Penjam; Matito, de Matito Titelles; i El príncep feliç, de La Cuentista Teatre.

I com a novetat d’enguany, Cal Titella, un espai lúdic i de creació on els titelles i el públic conviuen i interaccionen. Es tracta d’una instal·lació de 300m3 amb 16 petits teatrets i més de 150 titelles que troba al Poble Espanyol la ubicació idònia per fer gaudir nens i no tan nens.

Preus: 14€ adult / 7€ (nens de 4 a 12 anys) / Gratuït per a menors de 4 anys i socis del Poble Espanyol.

Venda d’entrades a taquilles del Poble Espanyol i promocions ja disponibles a www.pobleespanyol.com

Compartir: