Festival de Flors i Jardins de Barcelona “De flor en flor” al Poble Espanyol de Montjuïc

Carregant mapa…

Data/Hora
Date(s) – 17/04/2017
11:00 am – 7:00 pm

Localització
Poble Espanyol (Montjuïc)

Categories
No Categories


cartelldeflorenflorpobleespanyolmontjuicabrilde2017

FESTIVAL “DE FLOR EN FLOR” – 2a edició
Del 13 al 17 d’abril de 2017, d’11 a 19 hores

Flors, plantes, colors i olors seran els protagonistes de la segona edició de De flor en flor, el Festival de Flors i Jardins de Barcelona. Del 13 al 17 d’abril, coincidint amb la Setmana Santa, el Poble Espanyol de Barcelona vol celebrar amb barcelonins i visitants aquesta gran festa de la primavera.

Després de la bona acollida de l’edició de l’any passat, l’emblemàtic recinte de Montjuïc torna a celebrar aquest certamen, i n’amplia el contingut. Així, De flor en flor esdevé una destacada proposta de lleure per a tota la família durant les vacances de Setmana Santa, a Barcelona.

Una llarga llista de propostes per a nens i adults

Durant els cinc dies de festival, els assistents podran gaudir de 17 decoracions florals repartides pels carrers, carrerons i places del Poble i una llarga llista d’activitats per a tota la família: exposició d’orquídies a càrrec de l’Associació Catalana d’Amics de les Orquídies, una mostra de bonsais que aportaran el Jardí Botànic i l’Associació Catalana d’Amics del Bonsai, una exposició de roses gentilesa dels Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat, una mostra de l’Associació d’Aquarel·listes de Catalunya relacionada amb el món floral, un concurs de pintura ràpida per a nens i adults i música en directe.

La programació inclourà una sèrie de tallers pensats per a gaudir de les plantes i aprendre les seves curiositats. Les misterioses orquídies, els sempre admirats bonsais, les sorprenents tilàndsies, les kokedames i els bulbs seran alguns dels protagonistes d’aquests tallers. A més, els més petits es podran iniciar en l’art de cultivar un hort urbà i hi els assistents tindran l’oportunitat d’introduir-se en l’art floral.

Un projecte integrador, sostenible i solidari

Com en la seva primera edició, De flor en flor compta enguany amb la col·laboració de la fundació ASPACE, entitat sense ànim de lucre fundada l’any 1961 per un grup de pares que té com a objectiu atendre les persones afectades de paràlisi cerebral amb un model assistencial innovador i multidisciplinari en el tractament i la rehabilitació. Des de la seva participació a la primera edició del festival, ASPACE ha estat treballant de manera continuada al Poble cultivant plantes. Per aquesta segona edició, un grup de persones amb paràlisi cerebral elaboraran juntament amb el Jardí Botànic una de les decoracions que s’exposaran.

Aquesta segona edició comptarà també amb el suport de l’Escola Viver Castell de Sant Foix, una escola d’educació especial que s’encarregarà de crear una de les decoracions florals que s’exposaran al Poble Espanyol durant el festival.

Més informació i venda d’entrades a www.poble-espanyol.com

Compartir: